2011. november 10., csütörtök

About the continuation...

Sziasztok!


Először is nagyon szépen köszönöm az eddigi rendszeres olvasókat és a biztató szavakat! Nagyon jólestek! Ebben a bejegyzésben kicsit beavatlak Titeket arra vonatkozóan, hogy hogyan és mit tervezek a történettel, fejezetekkel kapcsolatban:

A következő fejezet címe: Never be the same... {Soha nem lesz ugyanaz...} - Ebben a részben még történetileg nem haladunk sokat, főleg az érzelmekre lesz hangolva és arra, hogy mennyire változik meg és szinte hullik darabokra a világ a prológusban történtek miatt és, hogy ez milyen hatást gyakorol Damonre. 
Az ezután lévő fejezet címe: Alive Again { majdnem szó szerint: Újra életben}. Itt már kissé beindulnak az események és egy visszatekintős jelenet is kilátásban van.
Magát a történetet több évadosra terveztem, eddig ez és a következő évad hever itt előttem teljesen kidolgozva, de aztán majd Ti eldöntitek, hogy akarjátok-e a következőket is olvasni...
És végezetül, amint látjátok új kinézet került az oldalra. Az előző még csak olyan kezdetleges, első dizájn volt - de a fejlécért nagy köszönet Audrey-nak! - ez viszont most sokáig fog maradni. Ez már teljesen az én kezem munkája. Remélem tetszik, a véleményeteket szívesen olvasnám róla.

Pár nap múlva pedig érkezik az első fejezet! 

Breathe

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Hát én várom, hogy milyen lesz a történet. A prológus tetszett, bár elgondolkodtam azon, hogy olvassam-e el. Csupán azért, mert én nem kedveltem a sorozatban Julest, és nem tudom még most sem, hogy mi lesz ebből. De mivel nagyon tetszett, ahogyan megírtad, úgy döntöttem, hogy adok esélyt a történetnek, hátha megszeretem általad őt! :)
    Szóval én biztosan itt leszek, és várom a fejleményeket! :)
    Puszi

    VálaszTörlés
  2. Hello!
    Végre jutott időm elolvasni a prológust. Nagyon szuper lett. Tetszik ahogy írsz, tetszik a sztori is, érdekesen indul.
    A kinézet is nagyon tetszik, ügyes munkát végeztél, bár bevallom nekem olyan furcsák ezek a fejlécek (nem feltétlenül ez, hanem minden ilyen stílusú). Azt pedig szuper ötletnek tartom, hogy raktál ajánlott zenét a történetbe.
    Már nagyon várom a folytatást.
    Shelbe

    VálaszTörlés